Pogledajte Westbrookovu najbolju utakmicu sezone

Foto: EPA

LOS ANGELES Clippersi pobijedili su drugu utakmicu zaredom. U gostima kod Memphisa slavili su rezultatom 141:132. Najzaslužniji za pobjedu Clippersa bio je Russell Westbrook, koji je odigrao najbolju utakmicu sezone. Nekadašnji MVP utakmicu je završio s 36 poena i deset asistencija, iz igre je pogodio 13 od 18 pokušaja, a ubacio je svih pet šuteva za tri poena koje je uzeo.

 

VIDEO: Arena Sport

"Bio sam koncentriran. Kao playmakera su me naučili da je zadnjih pet-šest minuta u utakmici najvažniji dio igre. Tad smo morali uzimati najbolje šuteve i zaustaviti protivnika u obrani. Napravili smo dobar posao u tim ključnim trenucima", rekao je nakon utakmice Westbrook, koji nije bio jedini clipper savršen iza linije za tri poena. Svih svojih sedam šuteva za tri pogodio je Robert Covington, koji je utakmicu završio s 27 poena.

Ivica Zubac proveo je 23 minute na parketu za Clipperse, zabio je deset poena i uhvatio sedam skokova. Kod Memphisa je najbolji bio Ja Morant, koji je, kao i Westbrook, zabio 36 poena, no uz puno lošiji postotak šuta - pogodio je iz igre 11 od 28 pokušaja. Memphis je ostao na drugom mjestu Zapada, dok su Clippersi na petom.

 

Pročitajte više