LIGE PETICE

Pogledajte žustru raspravu Keanea i Redknappa o Dinamovom europskom suparniku

Foto: Jon Super/AP Photo via Guliver

DVOJICA stručnih komentatora Sky Sportsa Roy Keane i Jamie Redknapp verbalno su se sukobili tijekom prijenosa uživo analizirajući Tottenhamovu momčad u nedjeljnoj utakmici engleskog prvenstva.

Sve je eskaliralo u trenutku kad je Keane rekao da u Mourinhovoj momčadi izuzev Harryja Kanea i Son Heung-mina nema igrača koji bi pojačao najbolje engleske timove.

''Maknete li tu dvojicu iz postave, u pitanju je sasvim prosječna momčad'', inzistirao je legendarni igrač Manchester Uniteda što se nije svidjelo Redknappu, nekadašnjem Tottenhamovom igraču.

''Ne bih to rekao. To je momčad puna igrača koji su reprezentativci. Smatram da u Tottenhamu ima puno kvalitete'', suprotstavio se Redknapp i počeo nabrajati igrače na koje je mislio.

Tu je Keane izgubio strpljenje. Prema njegovim riječima, igrači koji nisu reprezentativci nisu niti dobri, a danas je lako postati reprezentativac jer su to gotovo svi oni koji su sposobni sačuvati loptu. Posebno je oštar bio kad je govorio o Ericu Dieru i Tobyju Alderweireldu. Po njemu je Dier igrač koji svakoga tjedna suparnicima olakšava pogotke, a Alderweireld igrač kojeg ne bi uzeli niti Liverpool niti Manchester City.

''Zapravo, nisam siguran niti da bi ga Leicester uzeo'', dodao je.

Raspravu dvojice, posebice žustru o Sergiju Reguilona, pogledajte ispod teksta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više