Pojavila se nova snimka Modrićeve ljutnje na suigrača. Pogledajte je

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ bio je vidno ljutit nakon što je Brahim upropastio njegovo savršeno dodavanje u ligaškoj utakmici Real Madrida protiv Mallorce. Bilo je to u prošlom kolu španjolske La Lige, u susretu u kojem je Real slavio 1:0. Sad se na društvenim mrežama pojavila snimka Modrićeve ljutnje iz drugog kuta.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MODRIĆEVU LJUTNJU

Realova hrvatska legenda odigrala je dobru utakmicu i prema ocjenama SofaScorea, uz strijelca Aureliena Tchouamenija, bila najbolja na terenu. U 86 minuta, nakon kojih je pljeskom suparničkih navijača ispraćen s terena, Modrić je imao 114 dodira lopte, 85/96 precizno predanih dodavanja, 3/4 točno predane duge lopte, tri ključna dodavanja i jednu kreiranu veliku priliku.

Brahim promašio u idealnoj situaciji

Upisao bi i asistenciju da je Brahim reagirao bolje u gotovo idealnoj situaciji koju mu je kreirao savršenim dodavanjem. Unatoč tome što je lopta idealno došla do njega, Brahim je s devet metara blagim udarcem poslao loptu ravno u golmana domaće momčadi Predraga Rajkovića.

To je naljutilo Modrića, čija je reakcija pokazala što misli o propuštenoj šansi. Sad se pojavila i snimka koja izbliza pokazuje njegovu ljutnju, ali i ispriku suigrača koji nije iskoristio ponuđeno.

Pročitajte više