VEČERAS IM POKAŽITE DA SU U KRIVU Idealna momčad Eura puna Španjolaca i bez Hrvata!

Foto: Getty Images / Guliver Images

EHF je u izbor za najbolju momčad EP-a među 40 igrača uvrstio četiri Hrvata, ali među službenih Top 5 obrana i Top 7 igrača, točnije u najboljoj momčadi dosadašnjeg tijeka prvenstva, nema nijednog iz momčadi koja je impresivno izborila polufinale.

Među igračima koji konkuriraju za najbolju momčad natjecanja su Manuel Štrlek (lijevo krilo), Ivan Slišković (lijevi vanjski), Domagoj Duvnjak (srednji vanjski) Jakov Gojun (najbolji defenzivac), za koje možete glasati ovdje, ali u dvije kategorije o kojima je ovdje riječ, EHF smatra da nije zaslužio biti nijedan Hrvat.

Uz Bartucza (Mađarska), Landina (Danska), Wolffa (Njemačka) i Szmala (Poljska), u golmanskoj eliti dosadašnjeg dijela Eura je i multinacionalni Šterbik, kojem je Španjolska treća reprezentacija nakon Mađarske i Srbije i koji će biti jedan od najvećih aduta protivnika Hrvatske u večerašnjem polufinalu u 21 sat. 
 
Sedmorku koju EHF smatra idealnom nakon prva dva kruga natjecanja, čine Wolff (Njemačka), Rivera (Španjolska), Hansen (Danska), Sagosen (Norveška), Jakobsson (Švedska), Reichmann (Njemačka) i Aguinagalde (Španjolska).

Kao što vidite i ovdje na lijevom krilu i pivotu Španjolci dok Hrvata nema nigdje. Neka im ovo bude dodatni motiv pred večerašnji obračun.
 

"Koja je to utakmica bila. Ludnica. Daj Bože da i u petak bude isto, pa makar i opet sve ode u silne produžetke. Ne znam...

Posted by Index Sport on Thursday, 28 January 2016

Pročitajte više