Pokrajac: Nisam razočarao, nova prilika u UFC-u će stići

IAKO je i on poražen u Dallasu i nije ubilježio pobjedu u svom UFC debiju, član Cro Cop teama Igor Pokrajac nije zvučao razočarano nakon što je sletio u Zagreb. I dok je Filipović odjurio prema Gajnicama, Pokrajac je stao i s novinarima prokomentirao borbu protiv Bjelorusa Matjušenka.

> Potresni Cro Copov povratak: Da, ovo je najvjerojatnije kraj!

"Žao mi je što nisam pobijedio, malo mi je falilo do pobjede. Trebam još pogledati snimku, imam rupu u glavi kako se odvijala druga runda. Moram još jednom pogledati borbu za konačni dojam. Dao sam sve od sebe i nadam se da sam opravdao očekivanja", rekao je Pokrajac.

Unatoč porazu, iskusni hrvatski borac ostavio je dobar dojam kod američke publike. Nema sumnje da će nova prilika vrlo brzo stići.

"Nisam razočarao. Joe Silva, čovjek koji sparuje borce i ostali organizatori, su mi došli čestiti na dobroj borbi. Rekli su da nisam razočarao i da ću dobiti drugu priliku. Kad će doći, ne znam, ali ću čekati da se jave."

Pokrajac je ostao suzdržan kada je u pitanju Cro Copova borba i mogući oproštaj, no oči i lice su ga odavali...

"Naravno da je Mirko razočaran. Svi su bili razočarani. Žao mi je što je Mirko izgubio borbu i to je sve što mogu reći. Ne znam u kakvom je psihičkom stanju trenutačno."

Pročitajte više