Pokrajac potpisao novi ugovor s UFC-om na pet dodatnih borbi!



IGOR POKRAJAC potpisao je novi ugovor s najjačom svjetskom MMA promocijom – UFC-om. Sjajne vijesti, koje potvrđuju koliko su američki poslodavci zadovoljni s poslom koji je odradio u nekoliko posljednjim dvoboja, hrvatski nam je borac otkrio u kratkom razgovoru. "Razgovarao sam s Joeom Silvom, glavnim UFC-ovim match makerom, i UFC mi je odlučio ponuditi produžetak suradnje. Ovih dana sam potpisao novi ugovor na pet dodatnih borbi zbog čega sam, razumljivo, jako zadovoljan",  izjavio je Pokrajac za Fight Site dodavši:

"Moji poslodavci su zadovoljni s mojim nastupima i pobjedama, a ovo je samo dokaz sjajne obostrane suradnje. Za sada ne znam kada ću sljedeći put nastupiti, niti tko bi mi trebao biti sljedeći protivnik, no vjerujem da će to biti vrlo skoro. Ja sam odmah nakon meča protiv Soszynskog nastavio s treninzima i pripremam se za sljedeći dvoboj." Igora smo pitali i jesu li se poboljšali financijski uvjeti njegovog ugovora.

"Mogu samo reći da sam zadovoljan suradnjom. Nešto mi je i ugovor bolji nego što je bio do sada."Pokrajac je u dvije i pol godine već odradio šest dvoboja u najjačoj svjetskoj MMA promociji, Nakon uvodnih 0:2, hrvatski borac je u posljednja četiri dvoboja ubilježio sjajnih 3:1, a zadnje dvije pobjede stigle su protiv Todda Browna i Krysztofa Soszynskog. Novi ugovor mu jamči miran nastavak karijere u eliti slobodne borbe.

Pročitajte više