Pokrivač: Moguće je da se vratim u Dinamo

PROTEKLIH dana spominjao se povratak Nikole Pokrivača u Dinamo, međutim kako je izjavio za Index maksimirski klub je samo opcija, ukoliko uopće odluči napustiti Monaco.

Naime, hrvatski reprezentativac u monegaškom klubu ne igra i kaže da je odlučio još malo pričekati da vidi kako će se situacija razvijati, međutim ukoliko i dalje bude u nemilosti trenera Ricarda Gomesa potražit će novi klub. Rekao nam je da će više znati nakon što vidi koga će trener poslati na teren u sutrašnjoj prijateljskoj utakmici s Romom.

"Nisam igrao u prijateljskim utakmicama i ne dao Bog da sutra ne igram protiv Rome. Ukoliko ni sutra ne zaigram, razmislit ću o svemu", rekao je Pokrivač za Index.

Zdravko Mamić već je Pokrivaču preporučio da se vrati u Zagreb, jer je "Dinamo veći klub od Monaca". Defenzivni veznjak, kojega je hrvatski prvak prodao za tri milijuna eura, kaže da ima nekoliko ponuda u džepu, ali nije htio otkriti koji su klubovi zainteresirani. Samo je otkrio da je moguća opcija povratka u Dinamo.

"Meni se nigdje ne žuri, imam 22 godine, ali moram igrati zbog sebe i reprezentacije. Imam nekoliko ponuda, a prelazak u Dinamo je jedna od opcija", zaključio je Pokrivač.

M.Pa.
Foto: AS Monaco

Pročitajte više