Pokrivač se nakon neslavne epizode u Monacu ipak vraća u Dinamo

NIKOLA POKRIVAČ će se nakon neslavne epizode u Monacu ipak vratiti na Maksimir. Hrvatski reprezentativac je shvatio da grijanjem klupe u monegaškom klubu neće puno dobiti, a pogotovo se neće nametnuti izborniku Slavenu Biliću.

Defenzivni veznjak je se spreman vratiti tijekom zimskog prijelaznog roka vratiti u klub iz kojega je došao u Monaco. Da Pokrivač nije u planovima Monegažana svjedoči i činjenica da će da dati Dinamu za dva milijuna eura, iako su ga platili 3,5 milijuna.

22-godišnji igrač je već ljetos pregovarao o povratku u Dinamo, ali se nije uspio dogovoriti s Mamićima. Transfer je propao zbog plaće igrača, Pokrivaču je bilo malo 300 tisuća eura godišnje plaće koliko mu je maksimirski klub nudio.

Pokrivač je početkom godine došao u Monaco i prošle sezone odigrao devet utakmica u prvenstvu, a od toga je četiri puta ušao s klupe. Ove sezone je još više u nemilosti trenera Ricarda, odigrao je samo jednu od osam utakmica u prvenstvu. Bilo je to 30. kolovoza kad je brazilski trener u porazu od Grenoblea igrao sa svom trojicom naših igrača - Pokrivačem, Lekom i Šimićem i sva trojica su odigrala 90 minuta.

Trener Dinama Branko Ivanković je već nekoliko puta govorio kako bi rado vidio Pokrivača u modroj momčadi.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više