Pokrovac: Dajte Niku Dinamu!

DINO POKROVAC, menadžer donedavnog kapetana Dinama Nike Kranjčara, tvrdi kako unatoč velikom zanimanju klubova iz zemlje i inozemstva za svog štićenika, i dalje razmišljaju o eventualnom Kranjčarovom ostanku u Maksimiru.

U razgovoru za Sportske novosti Pokrovac je izjavio kako zanimanje za Kranjčara dnevno pokaže 15-tak klubova i desetak menadžerskih agencija, ali konkretne pismene ponude još uvijek nema.

Najozbiljnija ponuda još uvijek je ona kijevskog Dinama, predsjednik kluba Surkis navodno je želio predstaviti Kranjčara momčadi u ponedjeljak na okupljanju momčadi.

"Sve je istina. Kontaktirao sam klub, predsjednik Surkis bi ga odmah uzeo. Ja čak mislim da novac nije u pitanju, već da Niko ima neku drugu opciju." - izjavio je Jerko Leko, hrvatski reprezentativac i igrač kijevskog Dinama.

Pokrovac je još jednom indirektno potvrdio da je u lošim odnosima s aktualnim vodstvom Dinama: "Dinamo će svoje dobiti, ne trebaju brinuti. Ostalo ćemo dogovarati mi, neka zaborave postotke od budućih transfera."

Zanimljiva je i Pokrovčeva izjava kako još uvijek razmišljaju o eventualnom Nikinom ostanku u Dinamu: "Nama je još uvijek u glavi Dinamo i Nikin ostanak u Maksimiru. Poslužit ću se dalmatinskom uzrečicom: dajte dite materi! Dajte Niku Dinamu! Samo, bojim se da je u ovoj konstelaciji vlasti u Maksimiru to nemoguće."

Pročitajte više