LIGE PETICE

Policajci s pištoljima priveli igrača Milana. Reakcija kad su shvatili grešku je hit

Screenshot: Twitter

TIEMOUE BAKAYOKO (27) je prije pet godina bio jedan od najtraženijih veznjaka na svijetu. Ključni član Monaca koji je senzacionalno osvojio francuski naslov i došao do polufinala Lige prvaka, u ljeto 2017. prešao je u Chelsea za 40 milijuna eura, kao tada drugi najskuplji igrač u povijesti kluba. 

Međutim, katastrofalna prva sezona tamo učinila je da mu do danas bude i jedina u Chelseaju iako je još uvijek igrač tog kluba. Zadnje četiri godine Bakayoko je na posudbama. Milan, Monaco, Napoli i opet Milan njegovi su privremeni klubovi. Upravo u Milanu dogodila mu se velika neugodnost.

Nakon kraće potjere ulicama policijski automobil je zaustavio onaj kojeg je vozio Bakayoka. Dva policajca i jedna policajka izveli su ga iz njegovog automobila, prislonili na policijski te ga pretresali kao kriminalca.

Jedan policajac posvetio se Bakayoku, dok su mu kolegica i kolega su uperenim pištoljima pazili na suputnike iz Bakayokovog auta. Međutim, onda je jedan policajaca shvatio da Bakayoko nije onaj kojeg traže. Policajčev izraz lica kada je to spoznao, kao i cijela ova situacija uhvaćena na snimci, postali su viralni. 

Pročitajte više