pripreme hrvatskih klubova

Poljski Slask nakon Hajduka svladao i Slaven Belupo

Foto: nkslavenbelupo.hr

SLASK iz Wroclawa ove pripreme pamtit će po hrvatskim prvoligašima. U dvije prijateljske utakmice s Hrvatima upisali su dvije pobjede.

Prvo su s 2:1 svladali splitski Hajduk, a sada odigrali i 2:0 protiv Slaven Belupa. Splićanima su presudili prekidi i stoper Golla koji Koprivničanima nije zabio.

Prvi pogodak postignut je u 22. minuti kad se Damian Gaska sjurio prema golu Slavena i poentirao za 1:0. Do kraja prvog poluvremena Slaven je imao dobru šansu preko Mladena, ali je nije iskoristio i Slask je s prednošću otišao na odmor.

U drugom dijelu Slask je stigao do povećanja prednosti već u 51. minuti preko Daniela Szczepana i do kraja susreta nije bilo promjene rezultata.

Pokušavao je Slaven u posljednjih 20 minuta, nizao šanse, ali je rezultat ostao nepromijenjen. Slaven Belupo svoje pripreme odrađuje u Rogli.

Slaven Belupo: Marković – Hlevnjak, Zirdum, Božić – Iharoš, Puclin, Plantak, Jajalo, Goda – Mladen, Lima. Od 60.: Filipović – Nowak, Međimorec, Martinaga – Karamarko, Bačelić Grgić, Paracki, Čanađija, Delić – Bogojević, Ejupi. Trener: Ivica Sertić.

Pročitajte više