Poljud besplatno dobija novi semafor

PREMA svemu sudeći, stari i pokvareni poljudski semafor uskoro bi trebao otići u ropotarnicu povijesti, a najljepši hrvatski stadion uskoro će krasiti novi semafor, za kojeg ni Hajduk ni splitske vlasti neće morati izdvojiti niti kune.

Kako javlja Sportnet, ponuda za postavljanje modernog višebojnog semafora na "poljudsku ljepoticu" došla je od još uvijek nepoznate strane tvrtke, a najbolja stvar u cijeloj priči je što ni HNK Hajduk ni Grad Split za ugradnju semafora neće morati platiti ništa.

Naravno da semafor neće biti ugrađen bez ikakvih obaveza - dotična bi tvrtka, naime, trebala dobiti 15-godišnju koncesiju za reklame koje će se "vrtiti" na novom semaforu.

"Ovakav način ulaganja je izuzetno zanimljiv i povoljan i sretan sam što se našao zainteresirani ponuđač za ovakav model ulaganja." - kazao je novi splitski gradonačelnik Zvonimir Puljić, pa dodao: "Sretni smo i zbog uštede novca iz gradskog proračuna, ali i zbog prekrasnog novog uređaja koji će obogatiti naš gradski stadion."

Podsjetimo, zbog tehničkih nedostataka na Poljudu bilo je upitno održavanje nogometnog spektakla zakazanog za 17. kolovora, prijateljske utakmice Hrvatske i Brazila, ali na svu sreću, taj događaj više nije upitan i Split će zasigurno biti domaćin nogometnim umjetnicima iz Južne Amerike.

Pročitajte više