Polleo Sport preuzeo hrvatskog franšizera tvrtke Proteini.si

Foto: Polleo Sport

TVRTKA Polleo Sport je kao regionalni lider u području sportske suplementacije i fitness opreme preuzeo tvrtku Proteini d.o.o. koja je bila franšizer kompanije Proteini.si te je tako svoju maloprodajnu mrežu proširila na trideset lokacija u Hrvatskoj.

"Rast koji je Polleo Sport ostvario na inozemnim tržištima u zadnjih nekoliko godina prvi je pokazatelj jačine brenda, a širenjem maloprodajne mreže na domicilnom tržištu, želimo potvrditi status lidera u industriji sportske prehrane. Akvizicijom bivšeg hrvatskog franšizera marke Proteini.si, pokazujemo svoju snagu na hrvatskom tržištu te približavamo misiju Polleo Sporta novim kupcima", rekli su iz uprave Polleo Sporta i dodali: 

"Naša snaga i ponos oduvijek su bili i ostali naši Polleo stručnjaci te nam je izuzetno drago što će njihovo znanje i iskustvo moći prepoznati i posjetitelji novih lokacijama. Kao firma, ostajemo i dalje predani svom cilju, a to je stvaranje aktivnije i zdravije zajednice".

Ovim potezom, Polleo Sport je potvrdio svoju lidersku poziciju u regiji te dodatno osnažio vlastitu strategiju rasta i proboja na nova europska tržišta. Nove poslovnice Polleo Sporta nalaze se u Supernovi Zadar, Garden Mallu, Avenue Mallu, Mall of Splitu te u Ulici slobode 1 u Splitu.

Pročitajte više