Pomoćni trener Hajduka najavio mogući debi mlade nade: On to može

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK će u nedjelju na Poljudu ugostiti Slaven Belupo u sklopu 22. kola Supersport HNL-a. Bijeli će protiv ekipe iz Koprivnice pokušati prekinuti niz od četiri utakmice bez pobjede. Uoči sraza s Farmaceutima trener Hajduka Mislav Karoglan dobio je virozu pa je umjesto njega pred novinare izašao njegov pomoćnik Dragan Blatnjak:

"Poslije Osijeka nas je pohvatala viroza. Nadam se da će se trener oporaviti. Žaper se vratio u pogon, više-manje svi su spremni osim Livaje koji vrlo vjerojatno neće konkurirati. Pritisak je uvijek u Hajduku. Svjesni smo da smo ove dvije utakmice mogli više, posebno protiv Rijeke. Ostali smo dužni navijačima, nadam se da ćemo to u nedjelju ispraviti s dobrom utakmicom i tri boda."

"Na Rujevici su dobili 4:2"

Prokomentirao je Slaven: "Dobra ekipa. Tranzicijski, jako okomiti. Na Rujevici su dobili 4:2. U zoni komfora su, oni mogu samo dobiti, a ne toliko izgubiti. Moramo gledati sebe, odraditi utakmicu kako ljudi od nas očekuju. Ulazimo maksimalno motivirani s ciljem osvajanja tri boda."

Za kraj se osvrnuo na pitanje može li na lijevom beku debitirati mladi Šimun Hrgović: "Hrgović je u konkurenciji. Imamo dva treninga do utakmice. Ako Šimun bude igrao, ima maksimalnu podršku. Uvjereni smo da on to može." 

 

Pročitajte više