POLUFINALE HRVATSKOG KUPA

Pomoćni trener Osijeka: Nije istina da sam psovao majku sucu, rekao sam mu "oprosti"

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

DRAMATIČNU završnicu u pobjedi Rijeke nad Osijekom (3:2) za plasman u finale Kupa Hrvatske obilježilo je novo sporno suđenje, brojna isključenja, što igrača, što članova stožera, da bi se vrhunac dogodio poslije utakmice kada je Eros Grezda šakom u glavu udario Antonija Čolaka.

Javio nam se Karlo Primorac, pomoćni trener Osijeka, te poslao demanti na sudačko izvješće koje je ispunio glavni sudac Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline.

Primorac je poludio na penal koji je dosuđen kod 2:1 vodstva Osijeka. Talys je bio u skoku s Capanom, laktom je okrznuo domaćeg igrača, a sudac Pajač je procijenio kako je to dovoljno za jedanaesterac. Za 2:2 je sigurno pogodio Čolak.

Pajač je u izvješću napisao da ga je Primorac vrijeđao i nakon utakmice, za što član osječkog stožera navodi da nije istina. 

"Priznajem, iako isključen, spustio sam se s tribina na travnjak poslije utakmice, ali nije istina da sam opsovao majku glavnom sucu Pajaču. Ne znam zašto je mene Pajač prijavio kad s njim nisam ni razgovarao. Ja sam se obratio četvrtom sucu, Marku Matocu, i rekao sam mu: 'Oprosti ako sam te uvrijedio' i to dva puta. Nakon toga sam dodao: 'Ti nisi dobar čovjek' i otišao sam", kazao nam je Primorac.

 

 

Pročitajte više