Popović: Bojim se da se zavaravamo, možda su se Grci samo opustili

BEZ IZNIMKE, svi se hrvatski reprezentatvci hvataju za drugo, puno uspješnije poluvrijeme protiv Grčke. Vjeruju da je to model po kojem bi mogli popraviti jako loš dojam s početka Eurobasketa.

Mario Kasun je bio najoštriji.

"Očito nismo bili u utakmici od samog početka. U drugom poluvremenu smo izgledali kao ekipa, pokušali se vratiti ali moramo iz ove utakmice naučiti na pogreškama i što je brže zaboraviti", rekao je za Kosarku.hr

Nicević: Ušli smo bez entuzijazma

Slično razmišlja i Sandro Nicević...

"Nije nas uništio pick and roll, nego nas je uništila naša nedovoljna agresivnost i nedovoljna borbenost. Igrali su oni pick and roll i u drugom poluvremenu, ali smo mi počeli malo tuči. Agresivno smo ih zaustavljali na rubu faula i s dosta prekršaja bez sramežljivosti i pametovanja", objasnio je Nicević zaključivši:

"Imam osjećaj da smo ušli bez entuzijazma koji smo imali prije turnira. Ovo drugo poluvrijeme budi nadu da smo počeli ići u pozitivnom smjeru. Korak po korak bi nas to moglo dovesti do tamo gdje želimo doći. Dozvolili smo im laganu, lepršavu igru bez kontakta i bez agresivnosti. U drugom dijelu smo limitirali i Bourousisa i sve ostale."

Popović: Strah me da se ne zavaravamo

Marko Popović se boji da je drugo poluvrijeme bilo samo zavaravanje.

"Možda je dobro da se ovo dogodilo. Model igre nije na nivou, ali barem je bila energija u drugom poluvremenu. Možda je dobro ponekad izgubiti utakmicu već u ranoj fazi. Ma, dao Bog da izgubimo sve pa da prođemo četvrtfinale", rekao je za Kosarku.hr Popović dodavši:

"Strah me da drugo poluvrijeme nije bilo samo zavaravanje. Volio bih ja da smo mi dobro odigrali drugo poluvrijeme, ali možda su oni stali s obzirom na rezultat. Jer, tako smo i mi igrali tijekom priprema kad bismo bili na plus petnaest."

Pročitajte više