Postao veći od kluba? Messi dobio milijune od Barcelone o kojima svi šute

Foto: Getty Images / Guliver Image

BARCELONA danas od 16:15 igra derbi protiv Atletica u Madridu, u kojem bi Ivan Rakitić trebao nastupiti od prve minute protiv Šime Vrsaljka. Katalonska momčad je u krizi i pretrpjela je novi težak udarac uoči jako važne utakmice u borbi za obranu naslova prvaka. 

Najveća zvijezda momčadi Lionel Messi već mjesecima treba produžiti ugovor, no nikako ne stiže službena potvrda Barcelone koja uvjerava kako je sve u najboljem redu. Međutim, dio javnosti u Španjolskoj tvrdi kako je Argentinac zapravo postao veći od kluba te kako je Barcelona spremna na sve kako bi ga zadržala, a on svoju ljubav prema Blaugrani pokazuje nulama u ugovoru.

Tako katalonski Sport tvrdi kako je Barcelona tijekom ljeta isplatila Messiju 50 milijuna eura kao navodnu akontaciju koja je "pomogla" Messiju u sporu s državom zbog utaje poreza. 

Dnevnik El Periodico nedavno je dodjeljivao godišnje nagrade, a na ceremoniji se moglo čuti kako bivši čelnici Barcelone razgovaraju upravo o toj "akontaciji" Messiju, o čemu je govorio i legendarni Hristo Stoičkov koji je otkrio kako je Messi prije pola godine potpisao ugovor s Barcelonom, o čemu ni do danas nema službene potvrde.

Atmosfera u svlačionici nije na visokoj razini ove sezone, a mediji se pitaju je li uzrok trener Luis Enrique ili upravo Messi kojem ugovor ističe sljedećeg ljeta i svojim ponašanjem u pregovorima o novom ugovoru definitivno podiže tenzije kojih ne nedostaje na Nou Campu.

 

 

Pročitajte više