NENAD BJELICA

Potvrđeno Indexu: Nenad Bjelica postaje novi trener Osijeka

Foto: EPA

NENAD BJELICA (49) blizu je preuzimanja Osijeka.

Kako doznajemo, u srijedu su održani pregovori između kluba i trenera i Bjelica bi trebao preuzeti Osječane te zauzeti mjesto trenutačnog trenera Ivice Kuleševića.

Čeka se Bjeličin odgovor

Kontaktirali smo Nenada Bjelicu, ali on se još nije očitovao po ovom pitanju, no Indexovi izvori tvrde da je posao blizu realizacije te se već neko vrijeme pripremao teren za Bjeličin povratak u rodni kraj.

Bjelica ne bi trebao jeftino izaći slavonskog prvoligaša jer sa sobom planira povesti svoj stožer koji bi godišnje klub mogao koštati oko milijun eura. Bivši Dinamov trener slobodan je još od travnja i bio je u pregovorima s turskim velikanom Fenerbahčeom, ali ti pregovori nisu bili uspješni.

"Osijek je moj grad i moj klub, zašto ne", rekao nam je nedavno Bjelica.

Bjelica bi trebao povesti Osijek u europsku bitku

Osijek je loše počeo sezonu i nakon tri kola ima jedan osvojen bod iz utakmice sa Slaven Belupom, Hajdukom i Dinamom.

Bjelica bi, navodno, trebao u petak postati trener Osijeka i povesti klub u kojem je bio kapetan u nove europske izazove. Švicarski Basel 17. rujna bit će mu odmah veliki test u kvalifikacijama za Europa ligu. Ta se utakmica igra na Gradskom vrtu, a Bjelica bi debi na trenerskoj klupi Osijeka trebao imati 12. rujna protiv Rijeke na domaćem terenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više