Povraćanje po majci suigrača, računi u desecima tisuća eura. Detalji pijanke Cityja

Foto: Profimedia

OTAC Jacka Grealisha i Ederson, golman Manchester Cityja, u medijima su otkrili detalje epske, trodnevne pijanke igrača kluba nakon što su osvojili trostruku titulu. Engleski i europski naslov te FA Kup igrači Cityja proslavili su partijanjem od Istanbula, preko Ibize do Manchestera. Već danima su slike i snimke slavlja viralne, a to su postali i novi detalji. 

Kevin Grealish, otac najvećeg pijanca među igračima Cityja, u intervjuu za Mirror je rekao: "Još prije nego što su krenule ove završne proslave sva tri trofeja, bila je pijanka povodom osvajanja engleskog naslova. Vidio sam račun za piće u klubu Tunnel. Iznosio je 47 tisuća funti! ČETRDESET I SEDAM TISUĆA! (55 tisuća eura, op.a.) I već znam što ćete reći, ali pričekajte! Nije to sve popio samo Jack. Baš suprotno, on je ranije otišao kući."

Ederson je za brazilski TNT otkrio: "U momčadi su igrači koji ne piju alkohol, kao Nathan Ake ili Ruben Dias, ali on je napravio iznimku nakon trostruke krune. No, to nije završilo dobro. Nakon samo dva pića se ubio toliko da je povratio, i to u torbu Grealisheve majke."

Pročitajte više