Povratak Francesca Tottija u reprezentaciju?

POSLJEDNJIH dana su se talijanske tiskovine raspisale o mogućem povratku pod reprezentativni svod 33-godišnjeg nogometaša Rome Francesca Tottija.

Podsjetimo da se Totti zahvalio od daljnjeg igranja za reprezentaciju nakon što je Italija osvojila naslov svjetskog prvaka u Njemačkoj 2006. godini.

Premda se nagađalo nakon toga hoće li se ili ne vratiti u reprezentaciju, priču su opet potakli mnogi ugledni ljudi ove struke u Italiji, a i novinari su naglasili da izbornik Marcello Lippi nije s niti jednim igračem u Njemačkoj imao odnos kao s kapetanom Rome.

"Ništa ne isključujem, pa tako nije nemoguće niti da Totti ponovno bude s nama u reprezentaciji",  rekao je Lippi, makar je po pitanju Tottija ipak odgovorio drugačije nego kada ga novinari pitaju za Antonija Cassana. Igrača Sampdorije se, izgleda, daleko lakše može lišiti od Tottija.

"Moram vidjeti kakav će biti svaki pojedini igrač, u kakvom fizičkom stanju, kakav će biti psihički. Imam dovoljno vremena da napravim svoj posao, ali Totti je svakako igrač koji zaslužuje pažnju",  završio je Lippi.

Pročitajte više