Poznat je prvi sudionik Final Foura Eurolige

Foto: EPA-EFE

U KOŠARKAŠKOJ Euroligi odigrane su treće utakmice četvrtfinala. Fenerbahče je u Istanbulu svladao Monaco 89:78 i vodi 2:1 u pobjedama, dok je Real Madrid prva momčad koja se već plasirala na završni turnir. Madriđani su i u trećoj utakmici pobijedili Baskoniju, u gostima sa 102:98 i s 3:0 dobili seriju.Mario Hezonja sa 16 te Facunda Campazzo i Gabriel Deck s po 13 koševa bili su najbolji kod Reala, Marcus Howard zabio je 29 koševa za domaće.

U Istanbulu su Turci bili bolji, svladavši Monaco kolektivnom igrom bez izvanrednih učinaka jer su petorica domaćih igrača ubacila između 11 i 14 poena. U Monacu je Alpha Diallo bio najbolji strijelac utakmice s 23 poena.Četvrta utakmica ove serije bit će u petak u Istanbulu.

Već u utorak Maccabi Tel Aviv i Barcelona pobijedili su u trećim utakmicama četvrtfinala, Izraelci su bili bolji od Panathinaikosa s 85:83, a Katalonci su u Grčkoj nakon produžetka svladali Olympiakos s 82:80.Maccabi Tel Aviv i Barcelona vode s 2:1 u pobjedama, a četvrti susreti bit će u četvrtak u Beogradu i Pireju.

Pročitajte više