RUKOMET

PPD kod PSG-a

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

PRED rukometašima PPD Zagreba je utakmica 4. kola EHF Lige prvaka u kojoj će gostovati kod francuskog PSG-a. Trener Ivica Obrvan i igrač Jakov Gojun svjesni su težine suparnika, ali obojica žele da zagrebačka momčad u ovoj utakmici pokaže nešto od onoga što je pokazala prije tjedan dana protiv Porta.

"Ne treba puno filozofirati ako kažem da nas čeka jedno od najtežih gostovanja u Ligi prvaka. Igramo na gostujućem terenu. Htio bih da pokažemo još jedan koračić prema naprijed u odnosu na utakmicu s Portom, ne razmišljajući o rezultatu, nego o igri", rekao je Obrvan.

"Želim da se suprotstavimo hrabro, da ovo što smo radili zadnja tri-četiri dana sprovedemo u praksi. Oni imaju nekoliko nezgodnih igrača, ali nadam se da ćemo pružiti koncentriranu, dobru, angažiranu igru i da ćemo, bez obzira kakav rezultat bude, biti zadovoljni svojom igrom", dodao je. 

Gojun: Prenijeti nešto iz utakmice protiv Porta

Gojun ističe kako su on i njegovi suigrači spremni iako ih čeka ekipa koja već godinama s visokim budžetom napada naslov Lige prvaka. "Svjesni smo težine utakmice. Spremni smo, zdravi smo i na nama je da se borimo od prve do zadnje minute, da pokušamo prenijeti nešto iz ove zadnje utakmice protiv Porta", kazao je Gojun,

Dvoboj hrvatskog i francuskog prvaka na rasporedu je u četvrtak 6. listopada s početkom u 20:45. PPD nakon tri kola zauzima šesto mjesto na ljestvici s dva poraza i jednom pobjedom, koju je ostvario prije tjedan dana protiv Porta (29:23). PSG je drugi s dvije pobjede i jednim porazom.

Pročitajte više