Rukomet

PPD Zagreb doveo legendarno krilo

Foto: EPA

HRVATSKI rukometni prvak PPD Zagreb predstavio je novog igrača, legendarnog Rusa Timura Dibirova (38). Rus je jedan od najboljih svjetskih lijevih krila u posljednjih 20 godina te četvrti najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka. 

Dibirov je napustio Vardar, makedonski klub s kojim je uzeo dvije Lige prvaka. Vardar zbog financijskih problema neće igrati Ligu prvaka, a umjesto njega je upao Zagreb. Dibirov je zamjena za hrvatskog reprezentativca Davida Mandića koji je otišao u Melsungen.

"Dobro smo posložena momčad"

"Jako sam sretan što dolazim u Zagreb, klub bogate povijesti i klub iz čijih su redova iznikla brojna velika imena hrvatskog i europskog rukometa. Očekujem velike stvari u Zagrebu, znam da ću davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici i mislim da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate", rekao je Dibirov i dodao:

"S nekim igračima sam igrao ranije, poput Borozana i Čupića, protiv nekih sam se također nadmetao, a neke ću tek upoznati. Smatram da je roster Zagreba dobro posložen i da je idealan spoj mladosti i iskustva. Mislim da naša ekipa ima što za dokazati i da ćemo mnoge ove sezone ugodno iznenaditi."

Pročitajte više