RUKOMET

PPD Zagreb doveo hrvatskog reprezentativca

Foto: PPD Zagreb

ANTE GADŽA novo je pojačanje PPD Zagreba. Hrvatski prvak potpisao je dvogodišnji ugovor s 27-godišnjim srednjim vanjskima u klub dolazi nakon što je posljednjih pet sezona proveo igrajući u dresu hrvatskog rukometnog viceprvaka RK Nexea.U novom klubu Gadža će nositi dres s brojem 34.

Gadža je, također, i povremeni hrvatski reprezentativac te je tako nedavno zaslužio poziv izbornika Line Červara za kvalifikacijske susrete Europskog prvenstva 2020. protiv Belgije i Švicarske koji su se igrali u lipnju.

"Nadam se da ću opravdati očekivanja, Liga prvaka je za mene izazov"

Dovođenje srednjeg vanjskog sa šireg spiska Kauboja, jedno je od posljednjih pojačanja RK PPD Zagreba za nadolazeću sezonu, nakon već objavljenih potpisa Kristiana Bećirija, Mateja Ašanina, Nenada Kostelskog, Darka Stojnića, Aleksandera Špendea te Marina Šipića.

"Nadam se da ću opravdati očekivanja. Htio bih se zahvaliti svojem bivšem klubu i treneru, bilo mi je lijepo, no mislim da je ovo sada logičan slijed i jedna lijepa stepenica više te se nadam kako ćemo i klub i ja biti zadovoljni. Što se tiče Lige prvaka, za mene je to novi izazov, igrao sam dosad EHF Kup. Veselim se, mislim da imamo dobre šanse za proći skupinu. Doma moramo svaku utakmicu nastojati pobijediti i nadati se što boljemu plasmanu", rekao je novi igrač Zagreba pa dodao:

"Kada je SEHA liga u pitanju, dobro mi je poznata s obzirom na to da istu igram već pet godina. Istina je da je ove godine jača, ali mislim da mi je to dobro poznat teren te da će i to dobro izgledati. Nadam se doprinijeti klubu koliko god mogu te da će ekipa biti zadovoljna", zaključio je Gadža, a prenosi službena web stranica kluba.

Pročitajte više