Pranjić: Nadigrali smo PSV u svakom pogledu!

HRVATSKI nogometni reprezentativac Danijel Pranjić asistirao je za izjednačujući gol svog Heerenveena u pobjedi nad PSV-om 2-1. Nakon toga se ozlijedio.

U 35. minuti, samo tri minute nakon asistencije Baku Nielsenu za izjednačujući gol, 26-godišnji je Osječanin morao iz igre zbog ozljede zadnje lože lijeve noge.

"Nije bilo nikakva posebnog trzaja. Jednostavno je zaboljelo i morao sam izaći iz igre. U ponedjeljak ću ići na ultrazvuk da se vidi što je. Dotad neću ništa znati."

Znači li to da ne dolazite na reprezentativno okupljanje?

"Što se tiče reprezentacije, morat ću vidjeti s izbornikom. Zajedno ćemo odlučiti."

Kako je bilo pobijediti momčad iz Eindhovena? Jesu li oni imali loš dan ili ste vi bili posebno dobri?

"Odigrali smo dosta dobru utakmicu. PSV je razočarao, igrali su loše. Nisu imali nijednu priliku, čak su i gol zabili samo zato što sudac nije vidio da je lopta u autu. Bili smo apsolutno bolji i zasluženo pobijedili."

Je li vam išla u prilog činjenica da ste izjednačili samo tri minute nakon njihova vodstva, čime ste na brzinu prevladali šok?

"I prije njihova gola mi smo bili bolja momčad, bolje smo igrali, imali više šansi i kontrolirali utakmicu. Odmah nakon njihova vodstva zabili smo za izjednačenje. To nas je, istina, diglo za drugo poluvrijeme. Odigrali smo drugih 45 minuta odlično i zabili pobjedonosni gol, koji je zapravo bio autogol. Oni su 15-ak minuta prije kraja dobili crveni karton i nisu imali nikakvih izgleda preokrenuti. "

Totalsport

Pročitajte više