Pranjić: Ozlijedio sam preponu, ne zadnju ložu

U KRATKOJ izjavi za Totalsport hrvatski nogometaš Danijel Pranjić objasnio je zbog čega je napustio travnjak u 14. minuti dvoboja Heerenveena i Groningena u 26. kolu Eredivisije...

"Osjetio sam desnu preponu u 14. minuti dvoboja. Nisam mogao nastaviti, neugodno je zaboljelo. U ovom trenutku ne znam koliko ću pauzirati", izjavio je hrvatski reprezentativac.

Na nizozemskim web-portalima objavljeno je još tijekom utakmice da je Pranjić ponovno ozlijedio zadnju ložu, zbog čega je ove sezone jednom duže, jednom kraće pauzirao.

"Ne, ovaj put je problem u preponi. Očekuju me sada pregledi. Nakon toga znat ću nešto preciznije", dodao je veznjak Heerenveena.

I bez svog najboljeg igrača momčad norveškog trenera Tronda Sollieda pobijedila je pred svojim gledateljima Groningena 2-1. Za sva tri boda pogodio je Elm u 93. minuti.

Od 25. minute gosti su igrali bez isključenog Martijna Meerdinka, koji je stigao napraviti dva prekršaja za žute kartone u nepunih pola sata. Grindheim je lijepim plasiranim udarcem doveo Heerenveena u vodstvo u 59. minuti, da bi gosti s igračem manje uspjeli izjednačiti u 68.

Šest minuta kasnije isključen im je i Gonzalo Garcia, također nakon drugog žutog kartona. Odolijevali su do treće minute sudačke nadoknade, kada je bjelokošćanski reprezentativac Bonaventure Kalou asistirao Šveđaninu za gol odluke.

Eredivisie, 26. kolo:

Heerenveen - Groningen 2-1 (Grindheim 59, Elm 90+3 / Holla 68)

Kasnije:

De Graafschap - Heracles

Redoslijed: 1. AZ Alkmaar 63 (-1), 2. Twente 54 (-1), 3. Ajax 51 (-1), 4. Heerenveen 51, 5. PSV 45 (-1)...

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više