Pranjić: Želim u Betis!

HRVATSKI nogometni reprezentativac Danijel Pranjić nada se pozitivnom ishodu pregovora njegovog sadašnjeg kluba Heerenveena s Betisom.

Pregovori zapinju zbog novca. Heerenveen za Pranjića, naime, potražuje između sedam i osam milijuna eura, dok je Betis spreman platiti pet milijuna. Pregovori su još u tijeku, ali kraj prijelaznog roka (1. rujna) se bliži.

"Želim igrati za Betis, nemam nikakvih dvojbi. Nije mi drago što uprava Heerenveena odbija Betisove ponude i pokušavam ih uvjeriti da je odlazak najbolji za moju budućnost",  izjavio je hrvatski reprezentativac i dodaje:

"Znam da traže puno novca za mene i da me ne žele prodati. Heerenveenu novac nije potreban, ali za mene je igranje u tako velikoj ligi poput španjolske velika prilika. Želim ići u Betis i nemam nikakvih dvojbi oko toga."

Pranjić je posljednjih tjedana bio povezivan s Juventusom, Portsmouthom, Palermom i Manchester Cityjem, a Betis je posljednji u nizu prosaca. Španjolci su u prvi mah ponudili četiri milijuna eura. Nakon što su se čelnici Heerenvena samo slatko nasmijali na tu ponudu, cifra je povišena na pet, međutim niti to nije zadovoljilo Nizozemce. Pranjić ima važeći ugovor sa sadašnjim klubom do ljeta 2012. godine.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više