BARCELONA

Predsjednik Barcelone objavio što je dogovorio s Messijem

Foto: Getty Images / Guliver image

BARCELONU trese kriza, ali Leo Messi neće otići iz kluba. Predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu u razgovoru za  televiziju Movistar nakon pobjede nad Villarrealom (4:1) demantirao je vijest da najbolji igrač i strijelac u povijesti  Barcelone prekida pregovore o produljenju ugovora i nakon 20 godina odlazi s Camp Noua. Informaciju je objavila najslušanija španjolska radijska postaja Cadena Ser, navodeći da Messi napušta klub idućeg ljeta, po isteku ugovora 30. lipnja 2021. godine.

"Razgovaramo s mnogo igrača, ali Messi nam je objasnio da želi ostati. U njegovom umijeću u Barceloni ćemo još dugo uživati", rekao je Bartomeu, koji je zbog loših rezultata u La ligi i turbulencija u svlačionici na udaru kritika koje su postale još žešće nakon objave o Messijevom odlasku.

"Ne mogu govoriti o detaljima pregovora, ali Messi je više puta rekao da će karijeru završiti u Barceloni. Messi ostaje u Barceloni, a mi nastavljamo s natjecanjem i drugim razgovorima", dodao je predsjednik.

Messi nije komentirao ni informaciju postaje Cadena Ser ni izjavu prvog čovjeka kluba. Argentinac je svoje rekao na terenu, s dvije asistencije protiv Villarreala i novim rekordom - bilo je to njegovo 19. proigravanje za pogodak ove sezone. Prethodno je ostvario po 18 asistencija u sezonama 2010/2011 i 2014/2015. Trenutno je i vodeći strijelac Primere s 22 pogotka. Četiri kola do kraja Barcelona ima četiri boda manje od vodećeg Reala.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više