Predsjednik Celja: Modrić? Zašto ne?! Kad sam bio u Anžiju, doveli smo Carlosa

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ ugovor s madridskim klubom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati naredne sezone. Jučer se pojavila informacija da Celje, vodeći klub slovenske lige, želi dovesti kapetana hrvatske reprezentacije.

"Luka Modrić je vrhunski nogometaš kojeg bi svaki klub na svijetu htio imati u svom sastavu", odgovorio je trener Celja Damir Krznar u nedjelju na konferenciji za medije upitan o interesu za hrvatskog veznjaka. 

"Ambicioznost NK Celja je jasna, a to je interes za dovođenjem najboljih igrača. Ostavljam novinarima i javnosti da procijene realnost Modrićevog dolaska u Celje", dodao je Krznar koji je tijekom igračke karijere bio Modrićev suigrač.

Predsjednik kluba: Ako možda sada ne bude moguće, pokušat ćemo opet za šest mjeseci ili godinu dana

Predsjednik Celja Valerij Kolotilo poručio je da se nada kako bi Krznar mogao nagovoriti Modrića.

"Ovo nije šala. Dopustite da objasnim. U ovaj projekt smo krenuli jer se Damir Krznar i Luka Modrić poznaju iz igračkih dana. Ako imamo takav odnos, zašto ga ne pokušati iskoristiti? No, ako želite razgovarati s igračem koji je još uvijek pod ugovorom s klubom, pogotovo takvim kao što je Real, red je da o tome obavijestite klub", rekao je Kolotilo za slovenski Sport Klub.

"Ako možda sada ne bude moguće, pokušat ćemo opet za šest mjeseci ili godinu dana. Još ću vam reći, ako ne uspijemo s Modrićem, pokušat ćemo dovesti nekog drugog nogometaša ove razine. Već imam iskustva s tim. Kad smo bili u Anžiju, doveli smo Roberta Carlosa tamo. I cijeli se klub podigao na sasvim drugu razinu. Upravo tako mislim."

Pročitajte više