Predsjednik Hajduka nakon velike pobjede govorio o trofejima, navijačima i HNS-u

Foto: Davor Javorović/Pixsell

"SRETAN sam što pred novinare dolazim u ovakvom raspoloženju", rekao je predsjednik Hajduka Ivan Kos nakon što je njegov klub nakon penala izbacio Lokomotivu u polufinalu Kupa.
 
"Prekrasna utakmica, prekrasna atmosfera... Najviše me fasciniralo što je 95 posto gledatelja podržavalo Hajduk. Čestitam svima na ovom teško izborenom finalu. Kad se mora pobijediti, teško ide, ali su dečki pokazali srce. Idemo dalje utakmicu po utakmicu."
 
Hajduk može osvojiti prvi trofej nakon pet godina...
 
"Jedna utakmica ne smije odrediti smjer, moramo biti strpljivi. Nadam se da ćemo brzo ostvariti naše ciljeve. Ovo je koračić prema naprijed. Trofej je jedan od ciljeva koje smo postavili ispred sebe, imam puno prepreka i veliku odgovornost. Znamo u kojem smjeru idemo. Nekad se mučimo s rezultatom, bude uspona i padova..."
 
Splitski klub je imao veliku podršku navijača u Kranjčevićevoj.
 
"Hajduk ima veliku povijest, navijači su nestrpljivi... Ali mi znamo kojim putem trebamo ići. Hajduk je najveći hrvatski klub, najveći klub s ovih područja i zaslužuje trofeje. To moramo vratiti našim navijačima. Ciljevi nisu samo titule i trofeji."
 
Hajduk pod Željkom Kopićem izgleda bolje nego kod njegovih prethodnika...
 
"Vrhunski stručnjak, pravi profesionalac, rezultati o njemu dovoljno govore. Na dobrom smo putu i vjerujem da ćemo dugo zajedno raditi."
 
Odnos s HNS-om?
 
"Mi ne dižemo tenzije, ukazujemo na nepravilnosti koje se događaju u Savezu. Ne treba od toga bježati, mi smo za dijalog, ali kad vas netko pravi ludim morate podići glas. U ovom trenutku HNS nije na dobrom putu i ne pokazuje ništa da ide prema naprijed. Želimo promjene, želimo da svima bude bolje. To će se dogoditi kad dođu novi ljudi."
 

Pročitajte više