Predsjednik Napolija nazvao Benzemu starcem, Francuz mu odgovorio

Foto: Getty Images / Guliver Image

JOŠ uvijek se čekaju velika pojačanja u Napoliju, koji će sljedeće sezone voditi legendarni Carlo Ancelotti. I dok Juventus pojačava momčad Cristianom Ronaldom, Napolitanci za sada ne uspijevaju napraviti neki važan posao, naprotiv. Klub su napustili Pepe Reina, otišao u Milan kao slobodan igrač, i Jorginho, koji je nedavno za 57 milijuna eura potpisao za Chelsea kod Maurizija Sarrija.

Zato je velik pritisak na predsjedniku Aureliju De Laurentiisu, čiji klub iz dana u dan mediji povezuju s nekim od velikih zvijezda. Spominjali su se Karim Benzema i Angel Di Maria, ali...

"Teško je uzeti novine u ruke koliko su prepune laži. Benzema i Di Maria u Napoliju? Laži! Imam dogovor s Ancelottijem oko klupske strategije pa mi nije jasno zašto bi netko mislio da bih ja, uz dužno poštovanje, doveo ta dva starca!? Nije na meni da povlađujem navijačima, oni nogomet igraju samo u kafiću, bolje bi im bilo da nas ostave da radimo na miru", poručio je prvi čovjek Napolija.

Međutim, tu se nije zaustavio jer se okrenuo Edinsonu Cavaniju, kojeg mediji također vraćaju na San Paolo.

"Šanse da kupimo Benzemu nisu male, nego neznatne. Cavani ? Pa on zaradi 20 milijuna eura svaka dva mjeseca! Briljantan je igrač, ali ne vjerujem da će se odreći takve plaće. Ako mi kaže da je spreman smanjiti potraživanja i prihvatiti plaću u Napolijevim okvirima, odlično. Ali da smo mi već postigli dogovor je najobičnija ludost. Pa koji idiot ide u Pariz helikopterom? Za to se uzima jet", naglasio je.

Na popisu vrijeđanja našao se i napadač Monaca Falcao...

"Falcao? Laž! Pa on više i ne zabija. Obična lažna vijest."

Nakon svega javio se Benzema, koji je odlučio odgovoriti predsjedniku Napolija...

"Ja starac?! Ma on je samo još jedan luđak na mojoj listi", napisao je putem društvenih mreža. 

Pročitajte više