Predsjednik Torina o Juriću: Ma zaboli me više za njega...

Foto: Profimedia

TORINO hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića na domaćem je terenu u 25. kolu Serie A pobijedio Lecce 2:0. Tako je skočio na deveto mjesto prvenstvene ljestvice s 36 bodova, a šestoplasirana Roma bježi mu samo dva boda. Lecce je na 13. mjestu s 24 boda. Jurić je nakon utakmice dobio pitanje o svojoj budućnosti o klubu s obzirom na to da mu aktualni ugovor istječe na kraju sezone, a još nema pomaka po pitanju novog. 

"Ne želim napustiti ovaj klub, ovo je klub koji mora ići sve više i više. Ne smijemo se zadovoljiti sredinom tablice, moramo raditi više i bolje kako bismo pokazali svoju ljubav prema ovom dresu i kako bismo ostvarili ciljeve koje ova momčad zaslužuje. Želim ostati u Torinu puno godina, ali i loviti prestižne ciljeve, a ne samo ostati tek tako da bih ostao", rekao je Jurić.

Predsjednik mu je odgovorio

Danas se vezano za tu izjavu oglasio predsjednik Torina Urbano Cairo, koji je dao izjavu za Tuttosport. "Ma zaboli me više za njega... Stalno pričamo. Sada je cilj završiti ovo prvenstvo i ispuniti što smo planirali, a onda ćemo vidjeti. Ja mu želim dobro i jako ga poštujem, ali može se i bez njega", rekao je Cairo pa dodao:

"Previše pričamo o njegovom ugovoru i planovima. Tko ga je doveo u Torino? Tko mu je dao dva milijuna eura godišnje? Tko ga je podržavao kao luđak kad je bio u problemima? Ja. Tko je taj koji Jurića poštuje više od mene? Vidjet ćemo što će biti."

Pročitajte više