Predsjednik Varteksa: Igrači nisu gladni!

U SRIJEDU ujutro u prostorijama NK Varteks održana je 35. sjednica Izvršnog odbora Kluba, kojoj je uz 11 od ukupno 13 članova Izvršnog odbora bio nazočan i gradonačelnik Varaždina dr Ivan Čehok.

"Izvršni odbor je zadovoljan ostvarenim rezultatima polusezone - diobom 3. i 4. mjesta u prvenstvu i plasmanom u polufinale Kupa i to smatra izuzetnim dometom Kluba pa s razlogom stremimo ka što boljim rezultatima u prvenstvu, osvajanju Kupa i plasmanu u Europsko natjecanje. Problematika u Klubu nije ništa manja nego li u drugim klubovima, plaće uredno isplaćujemo ali kasnimo s premijama i ugovornim obvezama.

Izjave igrača kako su gladni stoga nisu opravdane ali je u redu da traže ono što im pripada. Klub ne bježi od svojih obveza tako da će igračima obveze biti podmirene." - napomenuo je predsjednik Tomislav Kezelj.

"Neminovno je pronaći glavnog sponzora Kluba jer ovakav klub ne može drugačije funkcionirati. IO se složio da ćemo u dolazeća 3 mjeseca uz pomoć gradonačelnika i župana pokušati pronaći glavnog sponzora te i možda promijeniti ime kluba, pa će sada uslijediti sastanci s gradonačelnikom i županom putem kojih ćemo preko gradskih i županijskih institucija tražiti pomoć u iznalaženju rješenja a napominjem kako je kombinat Varteks danas pokazao zainteresiranost da se ponovo pojavi kao glavni sponzor.

Osim toga u želji da zadržimo prvoligaški status morat ćemo se malo igrački i pojačati pa smatram kako će ova zimska stanka u prvenstvu polučiti međusobne konstruktivne sastanke i iznijedriti naš stav o tome." - zaključio je predsjednik Kezelj priopćenje za javnost nakon danas održane 35. sjednice Izvršnog odbora NK Varteks.

Pročitajte više