Predstavljeno 12. izdanje Hrvatskog športskog almanaha

NA PRIGODNOJ svečanosti u Novinarskom domu danas je u nazočnosti brojnih sportskih dužnosnika predstavljeno 12. izdanje Hrvatskog športskog almanaha, kojeg su zajednički pripremili Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i ARS MEDIJA iz Zagreba.

Predstavljajući novi Almanah urednik sportske redakcije Hine Ante Drpić istaknuo je da u njemu ima više od 300.000 informacija, podataka, te svih sportskih rezultata koje su postigli naši sportaši na domaćoj i međunarodnoj sceni u periodu od 1. siječnja do 31. prosinca 2003. godine.

Direktor Ureda za olimpijski sport HOO-a i šef naše Misije na olimpijskim igrama u Ateni Damir Šegota izrazio je uvjerenje da će iduće godine u Almanahu biti tiskani ne samo rezultati naših sportaša, nego i odličja koja će oni osvojiti na najvećem sportskom događaju na svijetu.

Direktor Ureda nacionalnih sportskih saveza Neven Šavora rekao je da ovogodišnji Almanah ima 380 stranica, te da je ova godina bila izuzetno uspješna, ne samo u seniorskoj, nego i juniorskoj konkurenciji.

Glavni urednik Almanaha Kruno Sabolić zahvalio je svim tajnicima sportskih saveza, koji su promptnim slanjem rezultata doprinjeli da i ovogodišnji Almanah iziđe na vrijeme i u nakladi od 5.000 primjeraka, a dvojezično izdanje omogućuje mu da bude dostupan ljubiteljima sporta širom svijeta.

Pročitajte više