PRIJELAZNI ROK Vrsaljko na meti talijanskog velikana, Amkar ipak nije doveo bivši zvijezdu Barcelone

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAJNOVIJE vijesti s nogometne tržnice pratite iz sata u sat na Indexu. Zimski prijelazni rok započeo je prvim danom 2017. godine i trajat će do kraja siječnja, a sva nagađanja, sve ponude i sve transferi možete pratiti na jednom mjestu čim se dogode.

PRATITE 26. DAN PRIJELAZNOG ROKA 

21:00 SLUŽBENO: Nova španjolska avantura: Halilović u Las Palmasu. >Opširnije

20:30 Lazio i Bologna žele dovesti Alessija Cercija. No, sada se u trku uključio i Wolfsburg. 

20:00 Nevjerojatna priča stiže iz Rusije! Amkar je objavio na Twitteru fotografiju na kojoj su Samuel Eto'o i trener Gadzhi Gadzhiyev. Kamerunac je držao i dres s brojem 36, a navijači kluba krenuli su slaviti. No, na kraju se dogodila bizarna situacija...

"Eto'o je prijatelj kluba i trenera Gadzhiyeva te nije postao igrač Amkara, samo je u pitanju obična fotografija", rekao je direktor Amkara Igor Rezvukin.

19:30 Španjolci otkrili tko je upropastio Srnin transfer u Barcelonu. >Opširnije

19:00 Sao Paulo je želio dovesti Robina van Perisea iz Fenerbahčea, ali je nizozemski napadač odbio jer nije zadovoljan ponudom.

18:30 SLUŽBENO: M'Baye Niang stigao je u Watford iz Milana na posudbu do kraja sezone. Engleski klub je doveo i Maura Zaratea iz Fiorentine, a pred odlaskom je napadača Odion Ighalo, za kojeg kineski Hebei nudi 40 milijuna eura. 

18:00 Southampton je ponudio Napoliju 16 milijuna eura za Manola Gabbiadinija, plus još četiri milijuna bonusa. 

17:30 SLUŽBENO: Bivši igrač Borussije Dortmund, Neven Subotić, postao je novi nogometaš Kolna. 

17:00 Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Juventus zainteresiran za Šime Vrsaljka. On je tijekom ljeta stigao iz Sassuola u Atletico Madrid, no mogao bi se vratiti u Serie A, ali je pitane želi li ga pustiti Diego Simeone.

16:30 Chelsea i Arsenal žele Alvara Moratu iz Reala, koji ga ne želi pustiti ispod 60 milijuna eura.

16:00 SLUŽBENO: Patrice Evra novi je nogometaš Marseillea. Francuz je stigao iz Juventusa kao slobodan igrač i potpisao je ugovor na 18 mjeseci. 

15:30 SLUŽBENO: Legendarni Xavi produžio je ugovor s Al Sadom iz Katara do ljeta 2018. godine.

14:20 Samuel Eto'o potpisao je za 11. klub u svojoj profesionalnoj karijeri, ruski Amkar.

14:00 Jose Mourinho obavijestio je Anthonyja Martiala kako može napustiti klub. Chelsea bi ga rado vidio u svojim redovima.
13:20 Slaven Bilić pregovara s Milanovim napadačem M'Bayeom Niangom. West Hamova delegacija u Milanu se sastala s njim u hotelu. Zainteresirani su i Crystal Palace, Genoa, Everton i Liverpool.

13:00 Mario Mandžukić ostao je bez omiljenog suigrača, Patrice Evra potpisao je na godinu i pol s Olympique Marseilleom.
12:45 Chelsea planira ponuditi 65 milijuna eura za Artura Vidala, koji već uči engleski i sprema se za odlazak na Otok.
12:30 Rodrigo Bentacur navodno bi trebao uskoro potpisati za Juventus iz Boca Juniorsa, ali priključit će se suigračima tek u veljači.
12:00 Branislav Ivanović navodno je sve godogovorio s ruskim Zenitom. Kapetan srpske reprezentacije dobit će plaću pet milijuna eura, dvostruko više nego što mu je nudio Juventus.

Pročitajte više