PRIJELAZNI ROK UŽIVO Real odbio ponudu za Kovačića, Lazio doveo legendu Liverpoola

Foto: Hina

TRŽNICA NOGOMETAŠA radi punom parom. I danas za vas biramo najzanimljivije riješene dealove ljetnog prijelaznog roka, te glasine i šaputanja iz pouzdanih izvora o transferima koji "samo što nisu".
 
Hart kod Bilića
 
Joe Hart karijeru nastavlja u West Hamu kod Slavena Bilića. Engleski vratar dolazi na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja gdje ga je još prošle sezone otpisao Pep Guardiola.
 
Chelsea i United u potrazi za desnim bekom
 
Antonio Conte i Jose Mourinho traže desne bekove. U Conteov Chelsea trebao bi stići Danilo iz Reala, a Mourinhu je zanimljiv Serge Aurier iz PSG-a.
 
Diego Costa snimljen u dresu Atletica
 
Nakon svađe s Conteom Diego Costa želi otići iz Chelseaja. Karijeru želi nastaviti u Atleticu, ali ga Madriđani ne mogu dovesti zbog FIFA-ine zabrane dovođenja nogometaša do siječnja. Costa bi tako mogao pola godine u Bešiktaš, a zatim se vratiti u Atletico. Putem Instagrama je još jednom poručio gdje želi igrati...
 

 
Kovačić ostaje u Realu
 
Madridski AS javlja da je Tottenham ponudio 25 milijuna eura za Matea Kovačića, ali da je europski prvak odlučio odbiti tu ponudu. Naime, trener Zinedine Zidane uvjerio je hrvatskog reprezentativca da računa na njega sljedeće sezone. Spominje i interes West Hama, ali ni Kovačiću se ne odlazi iz Madrida.
 
Lucas Leiva u Laziju
 
Nakon deset godina u Liverpoolu i jednog osvojenog Liga Kupa, Lucas Leiva odlazi s Anfielda. Karijeru će nastaviti u Laziju koji je 30-godišnjeg brazilskog veznjaka platio pet milijuna funti. Brazilac je već stigao u Italiju gdje je odradio liječnički pregled. Na Olimpico stiže kao zamjena za Lucasa Bigliju koji je otišao u Milan. Po sezoni će u sljedeće tri godine zarađivati između dva i tri milijuna eura.
 
 
 

Pročitajte više