hajduk

Hajdukov trener najavio veliku promjenu u momčadi za utakmicu s Goricom

Foto: Pixsell

HAJDUK u nedjelju (17:05) na Poljudu dočekuje Goricu i to će mu biti zadnji nastup u ovoj polusezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Momčad Bore Primorca dobila je samo dvije od zadnjih sedam utakmica, a posebno loš Hajduk je bio prošlog vikenda u Varaždinu od kojeg je izgubio 4:2. Katastrofalan je bio Josip Posavec koji je skrivio najmanje dva gola. Hajdukov prvi golman ove sezone ne brani dobro, a trener Boro Primorac najavio je da će za utakmicu s Goricom promijeniti golmana.

Nije zadovoljan Ljubićem

"Branit će Marin Ljubić. Ponovno sam gledao utakmicu s Varaždinom i nisam uopće zadovoljan s njim. On je i dalje golman Hajduka, ali trener sastavlja momčad. Želim mu da se odmori i probudi i da nakon nove godine bude novi golman", rekao je Primorac.

Gorica Hajduku trenutačno bježi devet bodova i ako Hajduk sutra ne pobijedi teško je očekivati da će je na proljeće prestići i ugurati se u Europu.

"Ja uvijek u utakmicu ulazim sa željom da pobijedim. Ne mogu ja misliti što će biti sutra. Sjednem u avion i što će biti ako padne? Ja idem u utakmicu kao optimist i vjerujem u svoje igrače. Ne mislim što će biti poslije", rekao je Primorac.

Hajduk je u Goricu poslao tri igrača koji na Poljudu nisu prošli, a to su Kalik, Špikić i Pršir. Ti igrači, a osobito Kalik i Špikić sad su glavni igrači u Gorici.

"Drago mi je da igraju dobro, ali ja ne mogu govoriti što je bilo prije mene i tko ih je otpisao", rekao je Primorac.

Pročitajte više