Pripremite se za krvave borbe, kreće nova regionalna liga

Foto: Hina

REGIONALNA boksačka liga počet će 4. ožujka, a u njoj će sudjelovati klubovi iz Hrvatske, Srbije, BiH te Makedonije, najavljeno je nakon Zagreba i u Novom Sadu na press konferenciji.

Regionalna boksačka liga je natjecanje klubova s područja Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Srbije, a 2018. godine u Regionalnu boksačku ligu uključit će se i klubovi s područja Crne Gore i Slovenije.

Prezentaciji su prisustvovali predstavnici boksačkih klubova Loznica i Lazarevac iz Srbije, Sesvete iz Hrvatske, Slavija iz Banja Luke, Radnik iz Bijeljine, Pink Panter iz Makedonije, Spartak iz Subotice, te boksački klub Vojvodina kao domaćin održanog sastanka.

Bio je to i posljednji sastanak svih predstavnika klubova pred početak natjecanja.

Prvi meč zakazan je za 4. ožujka kad će svoje snage suprotstaviti boksač iz kluba Slavija i protivnik iz Sesveta, a u prvom kolu čekaju nas i sukobljene strane između kluba Lazarevac i Radnik, Pink Panter i Vojvodina Spartak te Slobodna Loznica.

"Ovim boksačkim projektom doći će do podizanja kvalitete boksača u klubovima, a time i do podizanja kvalitete nacionalnih timova na velikim natjecanjima kao što su svjetska i europska natjecanja te olimpijske igre, a na taj način boks će se vratiti na stare staze i stvoriti boksače svjetskog renomea", ističu organizatori.

Pročitajte više