Problemi u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji. Dvojica otpala za Europsko prvenstvo

Foto: Pixsell/PIXSELL

HRVATSKU rukometnu reprezentaciju zadesile su nove ozljede, zbog čega je izbornik Goran Perkovac bio primoran pozvati nove igrače za Europsko prvenstvo, koje će se od 10. do 28. siječnja održati u Njemačkoj. Nakon sinoćnjeg treninga i dodatnih liječničkih pregleda, s popisa igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj otpali su lijevo krilo David Mandić, koji ima problema s vratom, te lijevi vanjski Josip Šarac, koji je osjetio poteškoće s koljenom. 

S obzirom na to da je i dalje neizvjesna situacija s vratarom Dominikom Kuzmanovićem, izbornik Goran Perkovac odlučio je pozvati dvojicu novih igrača. To su Marko Mamić (lijevi vanjski), koji je odradio drugu fazu priprema u Poreču, i vratar Kristian Pilipović, koji je bio na popisu pričuvnih igrača. 

Hrvatska rukometna reprezentacija trenutno sudjeluje na Croatia Cupu u Poreču, gdje je jučer pobijedila Crnu Goru 29:25 (14:13). U subotu je čeka susret protiv Slovenije. Na Europskom prvenstvu Hrvatska će igrati u skupini B sa Španjolskom, Austrijom i Rumunjskom.

Pročitajte više