PROCURILA LISTA Ove igrače želi dovesti novi trener Barcelone

Foto: Guliver Image/Getty Images

U PRIMERI su ostali iza Reala, u Ligi prvaka ispali od Juventusa, promijenili su trenera i stvaraju novu momčad za sljedeću sezonu. Riječ je o Barceloni, čiji je popis potencijalnih pojačanja u ovom prijelaznom roku procurio danas.
 
Erneste Valverde, koji je na klupi katalonskog diva naslijedio Luisa Enriquea, upravi kluba dostavio je imena osmorice nogometaša kojima želi pojačati momčad ovog ljeta.
 
Najveće ime na popisu je Philippe Coutinho, sjajni veznjak Liverpoola. Jurgen Klopp pokušava Brazilca zadržati na Anfieldu porukom kako bi u Liverpoolu bio legenda, a na Camp Nou samo jedan od mnogih. 
 
Ousmane Dembele, nogometaš dortmundske Borussije, jedan je od rijetkih za koje se tvrdi da bi mogli postati nasljednici Lionela Messija i Cristiana Ronalda u ulozi najboljeg igrača svijeta. Iz Njemačke Valverde želi dovesti i Douglasa Costu, ofenzivca Bayerna.
 
Barcelona planira iskoristiti i opciju povratka Gerarda Deulofeu na Camp Nou. Prilikom prodaje u Everton ostavili su mogućnost da španjolskog reprezentativca vrate u Barcelonu. Opcija za krilnu poziciju je i Ismaila Sarr iz Metza.
 
Na popisu igrača koje bi volio dovesti su Valverde i Sevillin Vitolo i Leicesterov Riyad Mahrez.
 

Pročitajte više