TRANSFERI

Prodaje li Hajduk kapetana? Brbić: To su gluposti, samo se unosi nemir u klub

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Hajduk.hr, M. Gabela

TIJEKOM dana pojavila se informacija da bi Josip Juranović uskoro trebao postati novi igrač Bordeauxa. Kako doznajemo, na transferu se radi već neko vrijeme, a mogao bi biti zaključen već danas. Međutim, taj posao iz Hajduka demantiraju, oglasio se osobno predsjednik Marin Brbić.

"Informacije o transferu Josipa Juranovića su netočne i neprovjerene. Razumijemo interes medija, naročito u ovom dijelu prijelaznog roka, ali ovakve informacije unose nemir u momčad uoči prve utakmice nastavka prvenstva u Varaždinu. Hajdukov prijelazni rok se ne vodi preko društvenih mreža i medija i želim još jednom naglasiti da puštanje netočnih i neprovjerenih informacija od strane pojedinih medija nanosi štetu klubu", rekao je Brbić za Dalmatinski portal. 

Drugi hajdukovac u Bordeauxu?

Izvori koji tvrde kako bi do transfera trebalo doći navode kako bi Hajduku na ime transfera trebalo pripasti oko tri milijuna eura odštete.

Juranović bi u Bordeauxu trebao zamijeniti Youssoufa Sabalyja koji je blizu odlaska u Sevillu. Ako do transfera dođe, tamo će se pridružiti svom bivšem suigraču Tomi Bašiću kojeg je Bordeaux kupio u ljeto 2018. godine.

Bio je spreman na odlazak

Kapetan Hajduka za splitsku momčad upisao je 148 nastupa te postigao tri pogotka i dodao 14 asistencija, a uspio je i dva puta nastupiti za hrvatsku reprezentaciju. 

"Nogometašu je jedna torba uvijek spakirana. Ne gledam tako daleko. Uvijek gledam prvo da budem zadovoljan svojim igrama, a onda ćemo vidjeti što će biti", rekao nam je ljetos Juranović u intervjuu, a sada se čini da bi mu mogla zatrebati. 

 

Pročitajte više