Promašio sve i protiv Newcastlea. Pogledajte nova čuda napadača od 100 milijuna eura

Foto: Profimedia

DARWIN NUNEZ (24) žestoko je osporavan otkako ga je u ljeto 2022. Liverpool kupio od Benfice za 85 milijuna eura fiksno, a uz ispunjenje klauzula transfer može vrijediti 100 milijuna eura. No, ako i ne ispuni te uvjete, Nunez je i s iznosom koji Liverpool za njega zajamčeno plaća najskuplji igrač u povijesti kluba. Nunez je za Liverpool u 69 utakmica postigao 23 gola, ali ih je i nevjerojatno promašio 20-ak. Zato je izvrgnut sprdnji, ali i kritikama jer se od tako skupog napadača ne očekuje da tako često promašuje stopostotne prilike.

Novi festival nevjerojatnih promašaja Nunez je imao u derbiju 20. kola Premier League protiv Newcastlea. Srećom po njega, Liverpool je pobijedio 4:2, ali da je rezultat bio lošiji za Redse u važnom meču za zadržavanje prvog mjesta, zna se tko bi bio krivac. Nunez je protiv Newcastlea osam puta pucao na gol suparnika, od čega mu je pet udaraca išlo u okvir gola. No, nijedan od njih nije ušao preko crte, a čak tri prilike koje je promašio službeno se smatraju velikima. 

Newcastleov golman Martin Dubravka branio je sjajno, ali to ne opravdava Nuneza za nevjerojatne promašaje. U 35. minuti izbio je sam pred golmana gostiju. Usprkos tome što je imao dovoljno vremena i prostora za šut te je birao koji će kut gađati, s 14 metara pogodio je istrčalog Dubravku. 

U 51. minuti Nunez je još gore promašio. Salah ga je savršeno poslužio, ali je urugvajski napadač sa samo dva metra umjesto gola pogodio golmana. Minutu kasnije Nunez je utrčao u kazneni prostor Newcastlea s lijeve strane. I sada je bio sam, ali iskosa. Ovaj put je pucao po zraku, ali opet u Dubravku. 

> KLIKNI OVDJE, OVDJE I OVDJE TE POGLEDAJ NUNEZOVE NEVJEROJATNE PROMAŠAJE

Pročitajte više