Transferi

Propada li Pjanićev transfer? Juventus šokirao Barcelonu zahtjevom

Foto: EPA

NAKON što je Arthur odbio otići u Juventus, Barcelona se našla u velikom problemu. Katalonski klub sada u svojoj momčadi mora pronaći igrača kojeg Juventus želi i koji želi u Juventus u razmjeni za Miralema Pjanića.

Pjanić, 30-godišnji veznjak torinskog kluba, velika je Barcelonina želja. Bosanskohercegovački nogometaš već je dogovorio detalje ugovora s Barcelonom i zbog španjolskog prvaka je odbio bogatije ponude Chelseaja, Manchester Uniteda i PSG-a. 

RMC Sport javlja da je Juventus šokirao Barcelonu zahtjevom u pregovorima. Talijani su tražili Frenkie de Jonga, 23-godišnjaka kojeg je Barcelona prošle godine platila 75 milijuna eura. Navodno De Jong nije presretan u Barceloni, a Juventus mu nudi mogućnost igranja s velikim prijateljem i nekadašnjim suigračem iz Ajaxa Matthijsom de Ligtom. Ranije je i katalonski Sport objavio da Juventus u pregovorima s Barcelonom pokušava dobiti nizozemskog veznjaka.

"Frenkie bi trebao otići u Juventus. Barceloni više nedostaje tip igrača poput De Ligta nego poput De Jonga", nedavno je komentirao legendarni Nizozemac Louis van Gaal.

Međutim, vjeruje se da Barcelona mladog Nizozemca ipak neće pustiti u Juventus te da uspjeti pronaći dogovor s talijanskim prvakom oko nekog drugog igrača. 

Pročitajte više