transferi

Propada li transfer Lewandowskog? Bayern postavio krajnji rok Barceloni

Foto: Epa

SAPUNICA oko transfera Roberta Lewandowskog iz Bayerna u Barcelonu i dalje traje. Poljak je jasno rekao da ne želi ostati u Bavarskoj i da hoće ići na Camp Nou, a u Bayernu su mu to strašno zamjerili. Uprava njemačkog prvaka svih ovih dana uporno je odbijala izaći svom najboljem napadaču u susret pa se tako Poljak pojavio na početku priprema s Bayernom.

No njegov povratak u Njemačku izazvao je pomutnju u svlačionici Bayerna, a igrači i trener Nagelsmann ne znaju kako se trebaju ponašati prema njemu. S druge strane, kaotično stanje dodatno su izazvali i navijači Bayerna, koji su dojučerašnjem ljubimcu slali prijetnje smrću zbog izdaje.

Izgledno je da će Poljak ipak otići, to bi bilo najbolje za sve tri strane u ovom poslu, ali Bayern ne odustaje od 50 milijuna eura, a taj iznos Barcelona želi sniziti. Bavarci na to ne pristaju, čak i po cijenu da nezadovoljni Poljak ostane u klubu. Bayern je tako postavio rok Barceloni do kad trakavica mora biti riješena.

Sve mora biti gotovo prije subote, kad je najavljena prezentacija momčadi za novu sezonu. Misli li Barca kupiti Lewandowskog, morat će to napraviti prije subote. Inače ništa od posla.

Pročitajte više