Propustio utakmicu s Hrvatskom iz bizarnog razloga: Manijak ga napao nožem dok je šetao sa sinom

Foto: Getty Images / Guliver Image

HRVATSKA vaterpolska reprezentacije poražena je od Italije jučer na peterce 15:13 (9:9) u skupini C Svjetske lige i ostala je bez plasmana na završnicu. Izbornik Ivica Tucak suspendirao je trojicu igrača iz reprezentacije i morao je zaigrati sa pomlađenom selekcijom, a njegov talijanski kolega Alessandro Campagna ostao je bez dvojice ponajboljih reprezentativaca, jedan od njih, Pietro Figlioli, morao je propustiti susret zbog bizarnog razloga, naime luđak mu je razrezao bradu nožem!

Talijanski reprezentativac šetao je psa plažom u predgrađu Genove držeći sina u naručju, njegovog ljubimca iznenada je napao pas, a Figlioli ih je pokušao rastaviti. U tom trenutku uletio je vlasnik druge životinje i zario poznatom vaterpolistu nož u bradu dok je jednogodišnjeg sina imao u rukama.

Manijak pokušao pobjeći i riješio se noža

Manijak je potom pokušao pobjeći i pri bijegu bacio nož u obližnju rijeku, ali uočili su ga slučajni prolaznii koji su svjedočili nemilim scenama, obavijestili policiju i ubrzo je priveden. Figlioli je pak završio u bolnici, gdje mu je ustvrđena tek lakša ozljeda no nije mogao zaigrati jučer, a sinčić se iz bizarnog događaja izvukao samo potresen, srećom neozlijeđen.

Pročitajte više