KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020

Prosinečki otkrio sastav za Talijane: "Propustili smo veliku šansu protiv Grčke"

Foto: EPA

MIRALEM PJANIĆ, Rade Krunić i Edin Džeko počet će za Bosnu i Hercegovinu u utakmici protiv Italije koja je na rasporedu večeras od 20:45 kako bi momčad Roberta Prosinečkog pokušala iznenaditi Talijane.

BiH mora osvojiti pet bodova u posljednje dvije utakmice koje igra u kvalifikacijama za Euro 2020. ako želi ostvariti plasman na turnir sljedeće godine. 

"Najvažnije je da su svi zdravi i spremni za utakmicu. Italija je zasluženo na vrhu skupine, pobijedili su u svim utakmicama i sigurno imaju puno samopouzdanja", rekao je Prosinečki pa dodao:

"Imaju puno dobrih mladih igrača, dosta toga su promijenili nakon što nisu otišli na Svjetsko prvenstvo. Izgradili su odličnu momčad i neće nam biti lako. Želimo pokazati da možemo igrati protiv bilo koga."

Nakon toga se Prosinečki okrenuo na trenutno stanje u skupini, koje za BiH nije sjajno.

"Već sam rekao, nismo zadovoljni našim dosadašnjim rezultatima. Naši problemi su bili u igri u gostima, kod kuće smo potpuno u redu. Imali smo veliku šansu protiv Grčke, koju smo propustili", rekao je Prosinečki pa otkrio kojih će 11 igrača izvesti na teren:

"Šehić, Kvržić, Kovačević, Bičakčić, Kolašinac, Pjanić, Bešić, Cimirot, Krunić, Višća, Džeko", izrecitirao je Prosinečki.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više