Prosinečki predstavljen kao izbornik Crne Gore: Sve smo dogovorili u dva dana

Foto: FSCG

ROBERT PROSINEČKI je novi izbornik Crne Gore, pišu tamošnji mediji. Izvršni odbor Nogometnog saveza Crne Gore odlučio je da je Prosinečki (55) novi izbornik njihove reprezentacije. Na toj poziciji ga je najviše želio predsjednik Saveza Dejan Savićević. On i Prosinečki zajedno su igrali u Crvenoj zvezdi. Debi u novoj reprezentaciji trebao bi imati u prijateljskom susretu protiv Bjelorusije, koji se 21. ožujka igra u turskoj Antalyji, a danas je i službeno predstavljen.

"Jako sam zadovoljan i sretan što sam ovdje i što mogu voditi Crnu Goru. Radit ću najbolje što mogu. Sve ćemo rješavati u hodu, u rujnu nas čeka Liga nacija koja je jako važna. Mislim da će ovo ispasti dobro. S Dejom sam veliki prijatelj. Razgovor je trajao vrlo kratko. Pitao me zanima li me ovaj posao, rekao sam da i u dva dana smo sve riješili", rekao je Prosinečki na konferenciji za medije pa dodao:

"Crnogorci su ponosan narod i nećemo se nikog plašiti. Uvijek sam bio pobjednik, igrao sam u velikim klubovima. Sigurno ćemo željeti dominirati, imamo kvalitetu igrača koji to mogu iznijeti. Ovisi i od protivnika, ali mislim da ćete gledati motiviranu Crnu Goru. S novim vjetrom koji dolazi sa mnom možda bude drugačije."

Pročitajte više