GRČKA - BIH 2:1

Prosinečki: To mi je vrlo čudno. Sigurno ću razgovarati s predsjednikom

Foto: EPA-EFE

ROBERT PROSINEČKI sve je dalje od Europskog prvenstva 2020. s Bosnom i Hercegovinom. Poraz od Grčke 2:1 u utorak navečer njegovoj reprezentaciji ostavlja nadu za plasman tek kroz play-off Lige nacija.

Postoji i još jedna, vrlo nerealna šansa, a to je da BiH, koja ima pet bodova manje od drugoplasirane Finske, pobijedi Italiju i Lihtenštajn. Pored toga, moralo bi se dogoditi da Finci doma ne dobiju Lihtenštajn te da izgube kod Grčke. Logično, Prosinečki je razočaran jer je pri preuzimanju reprezentacije istaknuo cilj plasmana na kontinentalnu smotru.

"Mislim da danas nismo bili na nivou njihovom. Možda u jednom trenutku samo... Oni su i trkački bili bolji, više su i željeli pobjedu, što mi je vrlo čudno. Nismo organizirali svoju igru. Nismo bili dovoljno zreli. Sigurno da ćemo napraviti i neke analize", rekao je Prosinečki pa dodao:

"Ja sam već nakon meča protiv Armenije rekao da ne mogu vjerovati da to možemo izgubiti. Danas stvarno nismo bili na nivou. Ne znam zbog čega jer smo uradili sve što je bilo u našoj moći da do toga ne dođe. Grci nisu imali šansu večeras da odu na Euro, mi jesmo, a oni su opet željeli pobjedu više."

Što dalje?

"Sigurno da ću porazgovarati s predsjednikom i sa svima pa ćemo vidjeti što će se dalje događati."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više