EUROPSKE LIGE

Kayserispor u zadnjim minutama primio dva gola i izgubio. Prosinečki pred ispadanjem

Foto: Reuters

ROBERT PROSINEČKI i njegov Kayserispor poraženi su na gostovanju kod Rizespora u direktnom okršaju klubova koji se bore za opstanak u turskoj ligi.

Rizespor, za koji nastupa naš Dario Melnjak, poveo je već u 11. minuti golovima Braiana Samudija. Na poluvrijeme se otišlo s izjednačenim rezultatom nakon što je za Kayserispor u 32. minuti zabio Diego Angelo.

Kayserispor je od 65. minute igrao s igračem manje zato što je drugi žuti karton zaradio Gustavo Campanharo, ali je svejedno izgledao kao bolja ekipa na terenu pa je to i naplatio pogotkom s bijele točke Artema Kravetsa u 87. minuti.

Šok na samom kraju susreta

Činilo se da će to biti pobjeda Kayserija, ali onda je uslijedio šok u sudačkoj nadoknadi. Denys Harmash u 92. minuti i Ivanildo Fernandes u 93. minuti zabili su za Rizespor i donijeli mu pobjedu u ogledu dvije ekipe koje se bore za opstanak.

Kayserispor i Robert Prosinečki tri kola prije kraja nalaze se u nezavidnoj poziciji. Čekaju ih susreti protiv Gaziantepa, devete momčadi prvenstva, te Istanbul Bašakšehira i Trabzonspora, koji se bore za titulu. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više