Prosinečki želi raditi za Pulu Staro Češko

TABOR našeg nogometnog prvoligaša, nekadašnje Pule 1856, oduševljen je željom ponajboljeg od jedanaestorice "Vatrenih" Roberta Prosinečkog da im pomogne u sljedećoj sezoni.

"Kakav je on entuzijast! Zato je i bio tako veliki igrač!" - nije krio svoje zadovoljstvo trener Pamić.

Prosinečki je svojim majstorijama obilježio čitavu jednu eru hrvatskog nogometa, a nakon završetka karijere svoje znanje i vještine odlučio je prenijeti i na malonogometne terene.

Sada, po svemu sudeći, želi raditi i za Pulu Staro Češko, te svojim vrsnim potezima i bogatim iskustvom pomoći igračima da što bolje opstanu u nadolazećoj sezoni HNL-a.

Što se Pule tiče, trener Pamić uglavnom je definirao svoj kadar.

"Upravo smo dovršili trening, raduje me da ozljede Jerneića, Pamića, Kolića i Jurina nisu tako teške i polako se pridružuju treningu. Još čekam Stivena Rivića i ako riješi obveze prema Schalkeu, zaključujemo tržište." - rekao je Pamić za Sportske novosti.

"Žuti se odmah zapalio jer je inficiran nogometom. Veliki je čovjek i Pulu doživljava kao priliku za rad, stvaranje. Očekuje nas veliki posao jer je cilj u nekoliko godina stvoriti organizacijski respektabilnog prvoligaša, a u međuvremenu rezultatima pokrivati ulaganja. Zato je u toj priči Prosinečki važna karika." - objašnjava Pamić.

Robi je pak već najavio dolazak na utakmice u Sloveniji kako bi mogao upoznati igrače Pule i koncepciju njihove igre.

Pročitajte više